"Wedding Art Photography", expozitie fotografica personala la Palatul Sutu, Bucuresti

  Trash the Dress printre fotografiile de nunti

  De cand am devenit membru WPJA (Wedding Photojournalist Association), mi-am dorit sa ma exprim si printr-o expozitie cu fotografia de nunta ca subiect, nu doar prin DVDurile, albumele si galeriile oferite clientilor, miri si mirese in acest caz.
  Ideea mi-a venit in incercarile mele de a convinge noile cupluri de a intelege fotografia ca pe un simbol vizual esential in memoria unei familii, de a ridica stacheta in acest gen fotografic, ca o detasare de acele poze la nunti, imortalizate de oricine are un aparat foto.
  Sesiunea fotografica Trash the Dress este un caz aparte: eu, si poate ca mine, multi alti fotografi, o consider o valorificare superioara, simbolica, a rochiei de mireasa, oferind mereu o galerie unica de fotografii.
  Ce surpriza placuta sa constat ca peste 90% dintre mirese isi doresc sesiune fotografica Trash the Dress (conform sondajului de unele site-uri).
  WPJA are din anul 2008 categoria foto TTD (Trash the Dress), concurs deschis tuturor membrilor fotojurnalistilor de nunti.