Fotojurnalistii de nunti - un altfel de fotografi la nunta

     Arta fotografica la nunta: viziunea mea de fotojurnalist WPJA si ISPWP.

  Astazi, aproape oricine are un aparat de fotografiat.
  Foarte multi si-au facut rapid site-uri de *fotografi profesionisti de nunti*.
  Dupa lungi discutii cu miri si mirese, am fost oarecum surprins sa constat ca ofertele atractive de pret si cateva fotografii pe un site dragut de fotograf de nunta i-au orbit, iar ei nu si-au pus problema sa caute mai multe informatii despre activitatea fotografica a celui pe care il aleg ca fotograf in cea mai frumoasa zi din viata lor.
  Eu ii sfatuiesc pe tinerii miri si mirese sa nu se amageasca singuri, sa caute pe internet mai multe despre acel fotograf si portofolii create de el, sa vizioneze un DVD foto complet al unei nunti, apoi sa decida daca acel fotograf este cel pe care o cauta pentru a le memora amintirile pe care le vor impartasi generatiilor viitoare.
  Incercati sa uitati pentru o zi de pozele facute in graba, care nu reprezinta memoria unei familii.
  Pentru mine fotografia de nunta este mai mult decat un job, este o mare pasiune, un challenge si un izvor de reala satisfactie profesionala si personala.
Ma bucur mult ca am obtinut mult ravnita Gold Medal WPJA inca din primul an cand am devenit membru al celei mai importante asociatii de fotojurnalisti din lume: WPJA-Wedding Photojournalist Association.
In 2011 am devenit si fotograf de nunta membru ISPWP.